Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Bruidsschoenen

  Pasafspraak maken

  Bruidsschoenen

  Bruidsschoenen kopen

  Bruidsschoenen zijn ook een belangrijk onderdeel van je outfit op de belangrijke dag. Veelal kijkt een klant als laatste naar wat voor soort schoenen je moet dragen onder je jurk, want het idee is je ziet ze toch niet, niets is minder waar. De schoenen voor onder je trouwjurk zie je wel degelijk, als je de trap op loopt of gaat zitten dan zijn je schoenen zeker wel zichtbaar. Maar wat voor soort schoenen passen nou bij mijn bruidsjapon, en zitten ze wel lekker de hele dag, de keuze uit de vele bridal shoes is enorm divers. De comfortabele schoenen zijn veelal voorzien van comfort bliss, dat zijn zachte kussentjes die in de binnenkanten van de schoenen zijn verwerkt voor het optimale draag comfort, zodat je de hele dag heerlijk kunt lopen. Of je voor een comfortabele lage schoen met een kleine hak  wilt gaan op je grote dag of juist voor een prachtige high-heel  met bewerkingen van strass of kanten applicatie`s de vele mogelijkheden laten wij je graag zien.

   

  Bruidsschoen inkleuren

  Wist je dat je ook de bruidsschoenen kunt laten inkleuren in elke des gewenste kleur graag adviseren wij ook bij de juiste kleur wat het beste bij je trouwjurk past. Le Chic bruid & galawereld laat je graag de gehele collectie bruidsschoenen zien in onze showroom.

  Bruidschoenen

  Als aanstaande bruid ben je niet alleen op zoek naar De mooiste bruidsjurk voor jouw mooiste dag, maar ook voor uiteraard een paar prachtige, maar voornamelijk comfortabele bruidsschoenen onder.

  • Het gaat niet om de mooiste schoenen, maar vooral comfortabel (al is het fijn dat je de schoenen ook mooi vindt )je loopt er tenslotte de hele dag op, en niets is prettiger dat je geen pijnlijke voeten krijgt.
  • De meeste Bruidsschoenen hebben een comfort bliss erin zitten , wat inhoud dat er een soort kussentjes aan de binnenkant van de schoenen zitten voor het optimale draag comfort.
  • Bruidsschoenen zijn er in vele modellen en stijlen verkrijgbaar.
  • De meest gangbare bruidsschoen is toch wel een bruidsschoen met een lagere brede hak van 3 à 5 cm met een enkelbandje.
  • Pumps zijn er in verschillende hak hoogtes van 4 tot en met wel 12 cm hoog.
  • Ballerina’s zijn platte Bruidsschoenen met comfort bliss erin , ideaal voor de langere bruid, of als jouw mooiste dag op het strand is.
  • Wist je al dat de satijnen Bruidsschoenen in elk desgewenst kleur gemaakt kunnen worden voor de dag of na jouw mooiste dag.
  • Wist je dat er ook te gekke bruidssneakers zijn in 2 modellen,zo kan je voor een hoog model gaan of een laag model. Deze bruidssneakers matchen geweldig bij je bruidsjurk en het loopt zeer comfortabel.

   

  Graag laten wij jou de vele mogelijkheden zien, voelen en passen.