Bent U op zoek naar de mooiste bruidsjurken en trouwjurken in de buurt van Amsterdam ?
Le Chic de bruids & galawereld  Amsterdam heeft de grootste en mooiste collectie waaronder: luxury bridal trouwjurkenstrappless trouwjurkenkanten trouwjurken en halter trouwjurken.  In onze bruidsshowroom in Amsterdam zijn alle denkbare stylen aanwezig, van elegante soepel vallende tot Sissi jurken met veel tulle, kant en strass. Bij ons is alles mogelijk !

Ook hebben wij uiteraard bruidsjurken voor een maatje meer, in de mooiste uitvoeringen met kant, tulle, strass, maar ook in een kleurcombinatie. Ook voor korte trouwjurken en trouwjurken in kleur bent u bij Le Chic dé bruids- & galawereld Amsterdam aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij de gehele styling van uw japon met schoenen, sieraden, sluier, tiara, stola of bolero.

Ook voor uw gasten en moeder van de bruid/bruidegom bieden wij U een enorme keuze uit onze galajurken en moeder v/d bruid. De mooiste japonnen in alle prijsklasse voor iedereen, wij luisteren graag naar uw wensen en zullen U laten stralen op uw mooiste dag.

Een greep uit onze Luxury Bridal Trouwjurken

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”Luxury bridal bruidsjurken”]

Kom dus gezellig de mooiste bruidsjurken en trouwjurken passen en in onze sfeervolle showroom in Amsterdam en dat uiteraard samen met uw gasten onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers.

Het wordt pas een feest als U bij Le Chic, de bruids & galawereld Amsterdam bent geweest !!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren