Grootste collectie bruidsjurken

Alle stijlen voor iedere bruid in maat 34 t/m 54

Jouw droomjurk vind je bij ons!

De grootste, mooiste en betaalbaarste collectie van Noord-Holland

9,9

Klanten beoordelen ons met een 9,9 op TPW  theperfectwedding.nl

Het mooiste feest van je leven

Bij ons kan alles: vertel ons jouw wensen!

maak een pasafspraak voor jouw droomjurk

Bruidsjurken omgeving Oostzaan

Bruidsjurken omgeving OostzaanBijna ieder meisje droomt er al haar hele leven van, de dag dat ze gaat trouwen. Bij deze speciale dag staat vooral de jurk van de bruid centraal. Iedere vrouw wil dat haar jurk perfect is, en menig bruid zal hiervoor dan ook tot het uiterste gaan. Ben je woonachtig in de omgeving van Oostzaan en omgeving en  ben je de zoektocht aangegaan naar de perfecte bruidsjurk? In dat geval zou Bruids-galawereld misschien iets voor jou kunnen betekenen. Met professioneel advies en een breed assortiment staan wij in heel Nederland voor aanstaande bruiden klaar, zo ook in de omgeving van Oostzaan.

<h3> Bruids-galawereld is waar je moet zijn</h3>

Zoals net al aangegeven werken wij met persoonlijke afspraken. Dit is een hele fijne werkwijze, want hierdoor krijg je als bruid alle aandacht die je verdient. Bij Bruids-galawereld vindt je een zeer breed assortiment bruidsjurken, wat natuurlijk goed van pas komt om die perfecte bruidsjurk te vinden. Daarnaast verkopen wij  in onze bruidswinkel ook vele accessoires, om de outfit helemaal compleet te maken. Over je budget hoef je zich ook geen zorgen te maken, wij verkopen jurken in verschillende prijscategorieën. Voor de perfecte bruidsjurk staan wij dus ook in de omgeving Oostzaan voor je klaar!

10  ***** op 28 juli 2019          door Iris

Super geweldige ochtend gehad dankzij de dames die meteen vanaf aankomst wisten welke jurk voor mij bestemd was, mij met plezier en geduld genoeg jurken hebben laten aanpassen om zeker te zijn van mijn keuze en ons super speciaal hebben laten voelen. Heel erg verliefd op mijn keuze en erg dankbaar voor de hulp.

Hoe verloopt een pasafspraak?

1

Inspiratie opdoen

Bekijk op onze website een voorproefje op de collectie.
Let op: wij kunnen niet alles op de website tonen kom dus gezellig bij ons langs.

2

Pasafspraak maken

Om jou zo goed mogelijk te adviseren is het fijn om een prive afspraak bij ons te maken. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier.

3

Kiezen

Zoveel keuze vind je alleen bij Le Chic! 
Samen met jou persoonlijke styliste zoek je de mooiste jurken uit en laat je hierbij door ons adviseren. Geniet van jouw pasmomenten in de mooiste jurken bij de leukste bruidsboutique Le Chic.

4

Stylen

Jouw uitgezochte japon stylen we desgewenst helemaal af met schoenen, sieraden, sluier, lingerie etc. Bij ons is het 
'one stop' en je bent helemaal klaar!

5

Aanpassingen

De coupeuse maakt de japon naar jouw wensen, wil je meer bling of een kleuraccent?
Het kan allemaal!

6

Feest vieren!

Jouw mooiste dag, alles is klaar en nu mag jij  volop genieten!