Bruidsjurken

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op de website van Le Chic Bruids & Galawereld. Dé bruidsmodezaak voor trouwjurken, bruidsjurken en accessoires voor Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Volendam en natuurlijk ook voor de rest van Nederland.

Een enorm collectie bruidsjurken en trouwjurken

Een bijzondere en spannende tijd breekt aan, en het uitzoeken van een bruidsjurk of trouwjurk is daarmee iets heel speciaals en daar willen wij je heel graag bij helpen. Wij hebben een enorme collectie bruidsjurken en trouwjurken waarbij jouw droomjurk ongetwijfeld tussen zit. We hebben vele modellen bruidsjurken en trouwjurken waaronder tulle princessenjurken, mermaid style, soepel vallende zijde chiffon japonnen met strass, swarovski kristal, pareltjes en kant gedecoreerd, alles is mogelijk. Ook onze speciale collectie gekleurde bruidsjurken en trouwjurken is ruimschoots vertegenwoordigd in vele modellen.

Bruidsjurken en trouwjurken in diverse kleuren en maten

Ook voor de bruid die niet voor een lange trouwjurk of bruidsjurk gaat hebben wij een fantastische collectie korte bruidsjurken ook zijn deze in diverse kleuren mogelijk.
De trouwjurken zijn in alle maten leverbaar. Het samen uitzoeken van je bruidsjurk is een fantastische ervaring en dat gezellig met jouw dierbare daarom werken wij graag op afspraak zo hebben wij alle tijd en aandacht voor jou en je gezelschap. Mogen wij je verrassen en verwennen in onze sfeervolle bruidsshowroom ?

Klik op de diverse opties hieronder voor een greep uit de bruidsjurken die we in die categorie aanbieden.

Onze mooie merken zijn oa. Mori Lee, Ronald Joyce, Orea Sposa, Demetrios, Romantica, Nicole, Casablanca bridal, Romantica, Jarice, Creations of Leyten, Allure, Sonia Pena, Mascara, Dessy, Bridalstar, Kleemeier, Elsa coloured Shoes, Pink paradox, Poirier, Di lorenzo, en nog veel meer……

Wij adviseren je graag en zorgen ervoor dat jouw mooiste dag begint in een trouwjurk van Le Chic bruids & galawereld.

Bewaren

Bewaren