Grootste collectie bruidsjurken

Alle stijlen voor iedere bruid in maat 34 t/m 54

Jouw droomjurk vind je bij ons!

De grootste, mooiste en betaalbaarste collectie van Noord-Holland

9,9

Klanten beoordelen ons met een 9,9 op TPW  theperfectwedding.nl

Het mooiste feest van je leven

Bij ons kan alles: vertel ons jouw wensen!

maak een pasafspraak voor jouw droomjurk

Bruidsmode Hoorn

Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! iedere bruid wilt stralen tijdens deze speciale dag, en je gaat dan op zoek naar de perfecte bruidsjurk. Bruids-galawereld is al jarenlang het adres waar iedere bruid slaagt voor haar droomjurk, of je op zoek bent naar een Kanten bruidsjurkenSissi bruidsjurkenKorte bruidsjurkenStrapless bruidsjurken, of juist naar  Gekleurde bruidsjurken, de specialisten van https://www.bruids-galawereld.nl nemen ruim de tijd voor haar klanten met het vinden en adviseren van de perfecte bruidsjurk. Vele bruidjes hebben ook vanuit Hoorn bij de bruids-galawereld de juiste jurk gevonden, door dat wij met trots mogen zeggen dat de bruids-galawereld echt de grootste collectie en meest uitgebreidste collectie bruidsmode in huis heeft. Of je op zoek bent naar  Betaalbare bruidsjurken tot €995.-, van topmerken maar voor een voordeligere prijs, of dat je meer ruimte in je budget hebt, je kan het zo duur maken als je wilt, zo is er voor iedere bruid de perfecte jurk. 

Onze met zorg en passie uitgezochte prachtige collectie bestaat uit vele  gerenommeerde merken, ook heeft de bruids-galawereld een eigen collectie bruidsjurken waarmee je uniek voor de dag komt, graag laten wij jou de vele mogelijkheden zien,voelen en passen in onze sfeervolle showroom waar je je ogen uitkijkt.Vanuit Hoorn ben je in korte tijd bij bruids-galawereld waar je de auto gratis kan parkeren voor de deur.Wij willen aanstaande bruidjes uit Hoorn graag helpen vinden met de perfecte bruidsjurk voor haar mooiste dag, maak een pasafspraak  Contactformulier en wij maken er samen met jou en jouw gasten een geslaagde dag van.

10  ***** op 28 juli 2019          door Iris

Super geweldige ochtend gehad dankzij de dames die meteen vanaf aankomst wisten welke jurk voor mij bestemd was, mij met plezier en geduld genoeg jurken hebben laten aanpassen om zeker te zijn van mijn keuze en ons super speciaal hebben laten voelen. Heel erg verliefd op mijn keuze en erg dankbaar voor de hulp.

Hoe verloopt een pasafspraak?

1

Inspiratie opdoen

Bekijk op onze website een voorproefje op de collectie.
Let op: wij kunnen niet alles op de website tonen kom dus gezellig bij ons langs.

2

Pasafspraak maken

Om jou zo goed mogelijk te adviseren is het fijn om een prive afspraak bij ons te maken. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier.

3

Kiezen

Zoveel keuze vind je alleen bij Le Chic! 
Samen met jou persoonlijke styliste zoek je de mooiste jurken uit en laat je hierbij door ons adviseren. Geniet van jouw pasmomenten in de mooiste jurken bij de leukste bruidsboutique Le Chic.

4

Stylen

Jouw uitgezochte japon stylen we desgewenst helemaal af met schoenen, sieraden, sluier, lingerie etc. Bij ons is het 
'one stop' en je bent helemaal klaar!

5

Aanpassingen

De coupeuse maakt de japon naar jouw wensen, wil je meer bling of een kleuraccent?
Het kan allemaal!

6

Feest vieren!

Jouw mooiste dag, alles is klaar en nu mag jij  volop genieten!