Cocktailjurken

Welkom op de website van Le Chic Bruids & Galawereld. Dé winkel voor cocktailjurken voor Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Volendam en natuurlijk ook voor de rest van Nederland.

Enorme collectie galajurken en cocktailjurken

Je hebt een uitnodiging voor een gala, event of bruiloft ? Voor een bijzondere gala of cocktailjurk kom je natuurlijk naar Le Chic bruids & galawereld. In onze sfeervolle showroom aan de rand van Amsterdam en centraal gelegen in Noord-Holland vlakbij Volendam, Hoorn, Purmerend, en Alkmaar helpen wij je graag met het uitzoeken van een prachtige japon. Onze zeer grote collectie gala en cocktail jurken is al om aanwezig in elke denkbare kleur, soepel vallende stoffen zoals chiffon, zijde, of satijn stoffen.

Alle jurken zijn stijlvol, elegant, soms een beetje sexy en mooi afgewerkt met strass of kant, alles is mogelijk. Ook zijn de galajurken goed te combineren met een bolero jasje of een luxe stola. Met onze exclusieve collectie gala jurken steel je de show op de rode loper of op je gelegenheid. De gala en cocktailjurken zijn in alle maten leverbaar. Wij adviseren je graag persoonlijk en werken graag op afspraak.

Wij kunnen je online niet alle modellen laten zien, voor de complete collectie verzoeken wij jou onze showroom te bezoeken, wij helpen jou graag!