Eenvoudige bruidsjurken, voor ieder wat wils

Wil je wellicht een wat meer eenvoudige bruidsjurk voor jouw bruiloft? dat kan natuurlijk ook bij ons. Wij hebben een ruime collectie trouwjurken die wat eenvoudiger zijn afgewerkt. Diverse bruidsjurken zijn zelfs zonder enige bewerking en kun je eventueel af stylen met accessoires, zoals een bolero, bewerkt riempje of ketting maar alleen als je dat wenst. Ook hebben we prachtige sluiers in alle maten en stylen. Met bijvoorbeeld een fraaie diadeem maak je het geheel af.Le Chic bruidsmode heeft ook een eigen collectie lijn in de eenvoudige modellen bruidsjurken ,maar dan iets exclusiever,denk aan prachtige bewerkingen van kant of stras steentjes,lage rug,zijde stoffen of luxere chiffon stoffen,zo is er voor ieder budget wat wils. Maak bij ons een afspraak en kom langs om jouw ideale bruidsjurk te vinden. Wij helpen je daar graag verder!

Verschillende modellen eenvoudige bruidsjurken

Een wat eenvoudige trouwjurk zorgt ervoor dat de aandacht op jou blijft tijdens jouw trouwdag. Wel is het belangrijk het model te nemen dat echt bij je past. Wij hebben alle modellen bruidsjurken in onze winkel hangen. Zo hebben we ook bijvoorbeeld de mermaid jurk, die wat strakker om het lijf zit en rondom de bovenbenen uitloopt. Maar natuurlijk hebben we ook de welbekende sissi of prinsessenjurk. Deze bruidsjurk loopt gelijk wijd uit bij de taille. Welke jurk je ook kiest, wij staan voor je klaar om de juiste keuzes te maken.

Welk materiaal kies jij?

De bruidsjurken in onze collectie zijn van veel verschillende materialen gemaakt. Zo bieden we trouwjurken aan die onder andere gemaakt zijn van chiffon, zijde, satijn of kant. Sommige trouwjurken hebben een combinatie van verschillende materialen. Dit kan juist een mooi effect geven als de jurk verder eenvoudig is. Als je een jurk bij ons vindt en deze toch iets te druk vindt, dan kunnen wij de jurk ook wat eenvoudiger maken door bijvoorbeeld de bewerkingen weg te halen. Het belangrijkste is dat jij straalt op je trouwdag en dat je je goed voelt bij wat je aanhebt!

Kom jij ook je droomjurk bij ons passen?

Wil je ook onze showroom voor je zelf en in alle rust je droomjurk kunnen uitzoeken samen met je moeder, familie en of vriendinnen zodat we jou de ultieme trouwbeleving kunnen laten ervaren? Bel ons dan gerust om een afspraak te maken op 06-47 351 650