Grootste collectie bruidsjurken

Alle stijlen voor iedere bruid in maat 34 t/m 54

Jouw droomjurk vind je bij ons!

De grootste, mooiste en betaalbaarste collectie van Noord-Holland

9,9

Klanten beoordelen ons met een 9,9 op TPW  theperfectwedding.nl

Het mooiste feest van je leven

Bij ons kan alles: vertel ons jouw wensen!

maak een pasafspraak voor jouw droomjurk

Galajurken in omgeving Den Helder

Galajurken in omgeving Den HelderWanneer je op zoek bent naar een galajurk in de omgeving van Den Helder, twijfel dan niet langer. In dat geval zou je zeker een bezoekje moeten brengen aan Bruids-galawereld. Wij hebben een prachtige showroom waar we je graag helpen met het vinden van de perfecte galajurk - cocktailjurk voor jou. Wanneer je een uitnodiging hebt voor een gala of ander evenement waar je in  een galajurk of cocktailjurk moet verschijnen, dan ben je bij Bruids-galawereld dus aan het juiste adres. Graag helpen wij je in de omgeving van Den Helder met professioneel advies! 

<h3> Zo helpen wij jou met de perfecte galajurk </h3>

Jij kunt bij ons een persoonlijke afspraak maken om langs te komen. Wij staan dan voor je klaar en zorgen ervoor dat je lekker in de watten wordt gelegd. Een gala maak je immers niet dagelijks mee, en daarom wil je op deze avond stralen. Een goed passende galajurk waarin je zich fijn voelt is dan ook geen overbodige luxe. Wij verkopen vele verschillende galajurken - cocktailjurken, in alle kleuren denkbaar.Onze collectie galamode is zeer groot en divers te noemen.Of je op zoek bent naar een voordelige,betaalbare , of luxe feestjurk voor ieder budget is er een feestjurk. Ben je dus op zoek naar een galajurk in omgeving Den Helder, kom dan bij ons langs in de showroom. Jij zult dan de perfecte galajurk  vinden. Ben jij blij, dan zijn wij blij.

10  ***** op 28 juli 2019          door Iris

Super geweldige ochtend gehad dankzij de dames die meteen vanaf aankomst wisten welke jurk voor mij bestemd was, mij met plezier en geduld genoeg jurken hebben laten aanpassen om zeker te zijn van mijn keuze en ons super speciaal hebben laten voelen. Heel erg verliefd op mijn keuze en erg dankbaar voor de hulp.

Hoe verloopt een pasafspraak?

1

Inspiratie opdoen

Bekijk op onze website een voorproefje op de collectie.
Let op: wij kunnen niet alles op de website tonen kom dus gezellig bij ons langs.

2

Pasafspraak maken

Om jou zo goed mogelijk te adviseren is het fijn om een prive afspraak bij ons te maken. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier.

3

Kiezen

Zoveel keuze vind je alleen bij Le Chic! 
Samen met jou persoonlijke styliste zoek je de mooiste jurken uit en laat je hierbij door ons adviseren. Geniet van jouw pasmomenten in de mooiste jurken bij de leukste bruidsboutique Le Chic.

4

Stylen

Jouw uitgezochte japon stylen we desgewenst helemaal af met schoenen, sieraden, sluier, lingerie etc. Bij ons is het 
'one stop' en je bent helemaal klaar!

5

Aanpassingen

De coupeuse maakt de japon naar jouw wensen, wil je meer bling of een kleuraccent?
Het kan allemaal!

6

Feest vieren!

Jouw mooiste dag, alles is klaar en nu mag jij  volop genieten!