Prachtige galajurken voor een feest of bruiloft

Op zoek naar een galajurk voor een feest of bruiloft? Wij hebben een groot assortiment met prachtige galajurken voor elke speciale gelegenheid. Wij hebben bijvoorbeeld lange galajurken voor een sjiek evenement. Maar ook een korte galajurk behoort tot de mogelijkheden bij ons! Een galajurk is natuurlijk ook ideaal voor de bruidsmeisjes van een huwelijk. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Bel om een afspraak te maken om bij ons langs te komen in de winkel. Wij geven graag advies over jouw toekomstige mooie galajurk.

Galajurken van glanzende stoffen

Galajurken zijn ideaal voor een feestje of evenement. De jurken bij ons zijn met zorg afgewerkt en zorgen ervoor dat je er speciaal uitziet op die aangelegenheid. Wij hebben bijvoorbeeld galajurken van satijn of zijde. Deze stoffen vallen soepel om het lichaam heen en geven van nature een feestelijke shine. Wil je liever een wat stevigere stof? Neem dan bijvoorbeeld een galajurk gemaakt van taft zijde. Dit heeft ook die glans, maar is wat steviger en heeft meer een eigen vorm. Daarnaast kan je helemaal een eigen kleur bepalen voor de galajurk. Wij hebben echt alle kleuropties voor een galajurk!

Ook ideaal voor bruidsmeisjes

Wij verkopen ook galajurken met prachtige bewerkingen. Dit maakt de galajurk net even wat specialer. Zo hebben we bijvoorbeeld galajurken met bloem bewerkingen erop. Of ornamenten met steentjes. Of laten we de stof zo draperen voor een iets dramatischer effect. Mocht je op zoek zijn naar galajurken voor bruidsmeisjes, dan is het leuk om in onze showroom te kijken welke kleuren mooi bij elkaar staan. Je kan ervoor kiezen om elk bruidsmeisje in een andere tint blauw te laten verschijnen. Of elk in een andere tint paars. Dit kan je ook weer mooi laten aansluiten om het thema van jouw bruiloft.

Pas je galajurk bij Le Chic bruids-Galawereld

Wil je ook onze showroom voor je zelf en in alle rust je droomjurk kunnen uitzoeken samen met je moeder, familie en of vriendinnen?