Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Galajurken

  Pasafspraak maken

  Cocktailjurken om er een feestje van te maken

  Cocktailjurken zijn ideaal voor een feestje. De cocktailjurken zijn vaak net even wat specialer dan ‘gewone’ jurken en vaak zit er een glimmertje in voor dat beetje extra. Als de cocktailjurk dan ook nog eens van een mooie stof gemaakt is, ben je gelijk klaar voor het feestje! Kenmerkend voor de cocktailjurk is de lengte van de jurk. De jurken vallen rond de knie en vaak zie je strapless exemplaren. Maar ook met mouwtjes of bandjes hebben wij in onze collectie en die zijn natuurlijk net zo mooi.

  Cocktailjurken met een wauw effect

  Om een cocktailjurk te dragen, hoef je niet per se een cocktail in de hand te hebben! Cocktailjurken worden over het algemeen gedragen op speciale feesten of evenementen. De stof is vaak een soepel vallende stof, zoals zijde of satijn. Ook kan het juist een leuk effect geven om te gaan voor een iets stuggere stof, zoals taft zijde. Dit is een stof die wat meer body geeft en haar eigen vorm behoudt. Zo kun je dus extra opvallen in jouw cocktailjurk. De cocktailjurken die met steentjes of glimmertjes worden afgemaakt zorgen voor dat echte wauw effect. Vaak zijn de steentjes bij de hals bevestigd of aan de rand bovenin bij bijvoorbeeld een strapless cocktailjurk. Ideaal dus om te shinen tijdens dat feestje of evenement.

  Wij helpen graag

  Wij staan graag voor je klaar om jou te helpen de ideale cocktailjurk te vinden. Welke kleur, steentjes of soort materiaal je ook zoekt! Wij hebben een grote collectie met cocktailjurken voor elke gelegenheid voor je klaarstaan. Ook als je een cocktailjurk zoekt met verschillende combinaties van kleuren kun je bij ons terecht. Je kunt ons gerust bellen voor het maken van een afspraak om langs te komen in de showroom wij zijn bereikbaar op 06-47 35 16 50