Gekleurde bruidsjurken

Heb je liever altijd in  Gekleurde Bruidsjurken   willen trouwen? Wij hebben de grootste collectie gekleurde bruidsjurken van nederland. Werkelijk alle denkbare kleuren zijn mogelijk,ook de nieuwste trend blush kleuren zijn ruim vertegenwoordigd. Ook bruidsjurken in ivoor met zwart of ivoor met rood accenten kun je vinden in onze zeer grote collectie gekleurde bruidsjurken.Vele japonnen kunnen ook gecombineerd worden met een bolero jasje of stola.Gekleurde bruidsmode komt steeds vaker voor, voor de gene die niet in het standaard ivoor wilt trouwen.

Heb jij een maatje meer?ook dan kunnen wij jou uiteraard helpen met een prachtige bruidsjurk in een kleur. De vele mogelijkheden in de gekleurde Plus size collectie is zeer ruim te noemen. Trouwen in een gekleurde jurk in een maatje meer wordt steeds vaker gedaan, japonnen met een bijpassende bolero of gewenst met een stola maken het geheel af en voel je je mischien prettiger met een jasje of een stola.

Gekleurde bruidsjurken kunnen in vele modellen en maten  verzorgd worden van een nauw gesloten japon tot princessen modellen, de luxe stofsoorten zijn van zijde, chiffon, satijn of taftzijde.
De collectie gekleurde bruidsjurken zijn bijzonder van uitvoering en er kunnen ook 2 kleuren in 1 japon gemaakt worden bijvoorbeeld ivoor en taupe, of ivoor en roze zijn enkele van de mogelijkheden. Wij tonen je graag de vele mogelijkheden van de Gekleurde bruidsjurken in onze showroom die goed bereikbaar is in de buurt van o.a Amsterdam, Purmerend , Hoorn, Zaandam , Wormerveer , Volendam en omgeving.