Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Luxury bridal bruidsjurken

  Pasafspraak maken

  Luxe collectie bruidsjurken

  Bij ons vind je een groot assortiment van luxe bruidsjurken, de zogenoemde Luxury Bridal collectie. De trouwjurken in deze collectie zijn gemaakt van luxe stoffen en hebben prachtige en verfijnde afwerkingen. Wat veelal een kenmerk is van luxe bruidsjurken is dat de verfijnde afwerking vaak bestaat uit kant of steentjes, waardoor de jurk de luxe uitstraling krijgt. Ook is het mogelijk om bij ons Swarovski steentjes op de jurk te hebben. Met de luxe jurken in deze collectie kun je dus echt de show stelen op jouw eigen bruiloft!

  De modellen van de luxe collectie bruidsjurken

  In het assortiment van luxe bruidsjurken hebben we vele soorten bruidsjurken. Zo kunnen we je in onze showroom een mermaid jurk laten zien, afgewerkt met prachtig kant. Of bijvoorbeeld een échte Sissi prinsessenjurk die fantastisch is afgewerkt met steentjes voor een echt wauw effect op jouw bruiloft. Ook hebben we trompet jurken in de collectie. Deze jurk loopt bij de bovenbenen uit en geeft hierdoor een zwierig effect. De jurken in de collectie zijn van allerlei stoffen gemaakt. Zo hebben we jurken van kant, chiffon en zijde bijvoorbeeld. Dit zijn stoffen die de luxe uitstraling geven aan de jurk en dus aan jou.

  Jouw perfecte trouwjurk

  In onze winkel is echt alles mogelijk om de jurk aan jouw wensen te laten voldoen. Wil je bijvoorbeeld meer steentjes? Dat is geen enkel probleem! Of zou je bijvoorbeeld kanten mouwtjes willen hebben, maar heeft de bruidsjurk die je fantastisch vindt dat niet? Ook dit kunnen we verzorgen. We zullen er alles aan doen om de perfecte luxe bruidsjurk voor jou te vinden en zo nodig aan te passen naar jouw wensen.

   

  Bezoek onze bruidswinkel

  De selectie op de website geeft slechts een impressie van onze bruidsmode en avondkleding in de regio Noord-Holland. Bezoek onze bruidswinkel in Watergang (nabij Amsterdam). Onze bruidswinkel is makkelijk te bereiken vanuit PurmerendAlkmaarHoornHeerhugowaardZaandam. Plan vandaag nog een afspraak in.