De jurk van de moeder van de bruid

Als moeder heeft u vaak al een trouwfeest meegemaakt, namelijk uw eigen. Dit was ongetwijfeld een magische dag waar u lang naar uit heeft gekeken. Ondanks dat dit spannend was, is het trouwfeest van uw kind vaak nóg spannender. U wilt dat uw dochter de dag krijgt waar ze zo van heeft gedroomd, en doet er dan ook alles aan om dit te laten gebeuren. Graag ziet u er op deze bijzondere dag zelf ook zo appetijtelijk mogelijk uit. Bruids-galawereld helpt u daarom in omgeving Zwolle om de perfecte jurk voor u te vinden als moeder van de bruid.

Zo helpen wij u in omgeving Zwolle

Bent u als moeder van een bruid dus op zoek naar een jurk voor het trouwfeest van uw kind in de omgeving van Zwolle? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Watergang. U kunt een persoonlijke afspraak maken waarin wij u te woord zullen staan met professioneel en passend advies. Wij hebben een grote collectie in jurken speciaal voor u als moeder van de bruid. Tevens bieden wij perfect passende schoenen voor bij uw jurk. Wanneer u dus een jurk nodig heeft in omgeving Zwolle voor het trouwfeest van uw dochter, dan bent u bij Bruids-galajurken op het juiste adres.

 

Contact

In heel Nederland staan wij voor u klaar, zo ook in de omgeving van Amersfoort. Voor een prachtige bruidsjurk of juist een mooie avondjurk bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de prachtige jurken die wij verkopen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn geraakt, maak dan vooral een persoonlijke afspraak bij ons. U kunt dit doen door op onze website Bruids-galawereld.nl een formulier in te vullen. Ook zijn wij bereikbaar via de telefoon op 06 47351650 en via de mail op info@bruids-galawereld.nl. Twijfel vooral niet om bij onze centraal gelegen showroom langs te komen, wij helpen u namelijk ook in omgeving Amersfoort graag!

© Copyright - Trouwjurken & Galajurken Le Chic Bruids & Galawereld Amsterdam Tel 06-47351650