De moeder van de bruid kan ook bij ons terecht

Natuurlijk vergeten wij de moeder van de bruid niet. De bruidsmoeder staat vaak ook in de belangstelling tijdens een bruiloft. Dus nog meer redenen om er ook als moeder van de bruid of bruidegom mooi uit te zien! Wij helpen heel graag bij het uitzoeken van de ideale outfit voor de bruiloft van zoon of dochter. Wij verkopen zowel mooie jurken als driedelige pakjes. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak om langs te komen in onze winkel.

Outfits voor de moeder van de bruid

De moeder van de bruid moet er ook mooi uitzien op de bruiloft natuurlijk! Wij hebben de mooiste outfits voor de moeder van de bruid in onze collectie. Zo hebben wij jurken met bijpassende bolero’s in allerlei kleuren en soorten. Neem bijvoorbeeld een jurk met bolero met ruches voor een extravagant effect. Of een jurk van zijde met steentjes rondom de taille. Juist de details zijn zo belangrijk bij een outfit voor een bruiloft. Ook kan je ervoor kiezen om de outfit in dezelfde tinten te kopen als de bruid of het kleurthema van de bruiloft.

Wij helpen jullie graag

Wij verkopen ook veel accessoires voor de outfit van de moeder van de bruid. Zo hebben wij diadeems of andere haar accessoires die perfect zijn om een outfit compleet te maken. Ook hebben wij hoedjes die bij de outfit passen. In onze showroom kunnen we vele accessoires en jurken of driedelige pakken laten zien. Ook kun je als bruid hier samen met je moeder naartoe komen om te kijken of jullie jurken wel afgestemd zijn met elkaar qua kleur of materiaalsoort. Het is natuurlijk van belang er beide zo goed mogelijk uit te zien op de grote dag? Wij staan voor jullie klaar en adviseren jullie graag.

Wil je ook onze showroom voor jullie samen om in alle rust je droomjurk kunnen uitzoeken samen met je moeder, familie en of vriendinnen zodat we jou de ultieme trouwbeleving kunnen laten ervaren?

Bel ons dan gerust om een afspraak te maken op 06-47 351 650