Moeder van de bruid

Welkom op de website van Le Chic Bruids & Galawereld. Dé bruidsmodezaak voor moeder van de bruid  jurken voor Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Volendam en natuurlijk ook voor de rest van Nederland.

Grote collectie moeder van de bruid jurken

Bij Le Chic bruids & galawereld denken wij natuurlijk ook aan de bruidsmoeder, de moeder van de bruid of bruidegom. Een grote collectie voor de bruidsmoeder is aanwezig bij Le Chic bruids & galawereld, vele modellen, in prachtige stoffen zoals zijde, chifon, of satijn al dan niet bewerkt met steentjes, strass, kraaltjes of kant, de combinaties zijn in vele mooie kleuren en prints. Alle combinaties zijn te combineren met een bolero jasje of stola in dezelfde kleur van de japon. De bruidsmoeder japonnen /combinaties zijn in alle maten mogelijk.

Laat U verrassen door onze exclusieve collectie en wij zullen u voorzien van oprecht advies, ook u moet er natuurlijk stralend uit zien als moeder van de bruid of bruidegom. Tevens verzorgen wij schoenen in dezelfde kleur als uw japon, informeer naar de mogelijkheden. Prijsindicatie moeder van de bruid combinaties van euro 199.- tot 499.-
Om U zo goed mogelijk te adviseren werken wij graag op afspraak, neem gerust contact met ons op voor verdere vragen. Tel. 06 47351650

Wij kunnen u online niet alle modellen laten zien, voor de complete collectie verzoeken wij U onze showroom te bezoeken.