Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Op zoek naar jouw droomjurk

  Yes! eindelijk is hij door zijn knieën gegaan, en heeft jou een aanzoek gedaan of jij wilt trouwen. Natuurlijk zei jij Ja!. De voorbereidingen gaan beginnen en eindelijk waar jij altijd van droomde is op zoek naar die ene prachtige bruidsjurk of anders gezegd” find your dress””.

  Waar moet je nou beginnen, je kijkt rond op het internet en ziet door de bomen het bos niet meer, dat is wat wij veelal horen bij Le Chic Bruids-galawereld, en dat verbaast ons uiteraard niet, het aanbod is enorm maar wij blijven altijd zeggen je moet echt een jurk aandoen om te kijken en voelen wat het beste bij jou past voor jouw mooiste dag!.

  Daarom onderscheiden wij ons met het enorme aanbod bruidsjurken die je in alle modellen en stijlen zoals  Strapless bruidsjurken , Kanten bruidsjurken, Korte bruidsjurken, kan zien ,voelen en passen in onze sfeervolle showroom op slechts 10 minuten vanuit Purmerend en 5 minuten vanaf de ring Amsterdam-noord.

   

  Wij helpen jou in een ongedwongen sfeer en zorgen dat jij kan zeggen” I find my weddingdres!

   

  Maak jij ook een gezellige en ongedwongen pasafspraak bij Le Chic bruids-galawereld  wij zullen jou laten stralen op jouw mooiste dag!.

   

  Are you ready to find your weddingdress and make a appoiment, please call off send the  Contactformulier