Plussize bruidsjurken omgeving Amstelveen

Bent u in de omgeving van Amstelveen op zoek naar de ideale trouwjurk, maar heeft u een maatje meer? In dat geval is Bruids-galawereld waar u moet zijn. Iedere bruid moet zich natuurlijk mooi en fijn voelen op haar speciale dag. Daarom is het ook zo belangrijk dat iedere bruid de perfecte jurk kan vinden. Dat is dan ook de reden dat Bruids-galawereld bruidsjurken aanbiedt in alle vormen en maten, zodat iedere bruid met een geslaagd gevoel onze winkel verlaat. Twijfel dus niet langer wanneer u een bruidsjurk zoekt in omgeving Amstelveen en contacteer ons.

Bruids-galawereld helpt ook bruiden met een maatje meer

Het is bij ons mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens deze afspraak voorzien wij u van professioneel en passend advies, en zullen wij met verschillende opties komen. In onze grote collectie hebben wij vele jurken in grotere maten, zo ook van bekende designers. Er zijn voor onze plussize trouwjurken net zoveel mogelijkheden als voor de jurken met een standaardmaat. Een bruid met een maatje meer mag zich bij ons nooit achtergesteld voelen. Bruids-galawereld helpt u dus wanneer u op zoek bent naar een trouwjurk in de omgeving van Amstelveen.

Contact

Voor een eerste indruk zou u eens een kijkje kunnen nemen op onze website bruids-galawereld.nl. Tevens kunt u hier een persoonlijke afspraak maken, door het aanmeldformulier in te vullen. Bruids-galawereld staat voor iedereen klaar in de showroom, gelegen in Watergang. Dit ligt in provincie Noord-Holland en is daardoor voor iedereen goed te bereiken. Mocht u ons op een andere manier willen contacteren, dan kan dit via de telefoon op 06 47351650 en via de mail op info@bruids-galawereld.nl. Onder andere in omgeving Amstelveen helpt Bruids-galawereld u als bruid met een maatje meer!

© Copyright - Trouwjurken & Galajurken Le Chic Bruids & Galawereld Amsterdam Tel 06-47351650