Grootste collectie bruidsjurken

Alle stijlen voor iedere bruid in maat 34 t/m 54

Jouw droomjurk vind je bij ons!

De grootste, mooiste en betaalbaarste collectie van Noord-Holland

9,9

Klanten beoordelen ons met een 9,9 op TPW  theperfectwedding.nl

Het mooiste feest van je leven

Bij ons kan alles: vertel ons jouw wensen!

maak een pasafspraak voor jouw droomjurk

Galajurken omgeving Monnickendam

Bent u in de omgeving van Amstelveen op zoek naar de ideale trouwjurk, maar heeft u een maatje meer? In dat geval is Bruids-galawereld waar u moet zijn. Iedere bruid moet zich natuurlijk mooi en fijn voelen op haar speciale dag. Daarom is het ook zo belangrijk dat iedere bruid de perfecte jurk kan vinden. Dat is dan ook de reden dat Bruids-galawereld bruidsjurken aanbiedt in alle vormen en maten, zodat iedere bruid met een geslaagd gevoel onze winkel verlaat. Twijfel dus niet langer wanneer u een bruidsjurk zoekt in omgeving Amstelveen en contacteer ons.

<h3> Bruids-galawereld helpt ook bruiden met een maatje meer</h3>

Het is bij ons mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens deze afspraak voorzien wij u van professioneel en passend advies, en zullen wij met verschillende opties komen. In onze grote collectie hebben wij vele jurken in grotere maten, zo ook van bekende designers. Er zijn voor onze plussize trouwjurken net zoveel mogelijkheden als voor de jurken met een standaardmaat. Een bruid met een maatje meer mag zich bij ons nooit achtergesteld voelen. Bruids-galawereld helpt u dus wanneer u op zoek bent naar een trouwjurk in de omgeving van Amstelveen.

Voorbeeld Kop

10  ***** op 28 juli 2019          door Iris

Super geweldige ochtend gehad dankzij de dames die meteen vanaf aankomst wisten welke jurk voor mij bestemd was, mij met plezier en geduld genoeg jurken hebben laten aanpassen om zeker te zijn van mijn keuze en ons super speciaal hebben laten voelen. Heel erg verliefd op mijn keuze en erg dankbaar voor de hulp.

Hoe verloopt een pasafspraak?

1

Inspiratie opdoen

Bekijk op onze website een voorproefje op de collectie.
Let op: wij kunnen niet alles op de website tonen kom dus gezellig bij ons langs.

2

Pasafspraak maken

Om jou zo goed mogelijk te adviseren is het fijn om een prive afspraak bij ons te maken. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier.

3

Kiezen

Zoveel keuze vind je alleen bij Le Chic! 
Samen met jou persoonlijke styliste zoek je de mooiste jurken uit en laat je hierbij door ons adviseren. Geniet van jouw pasmomenten in de mooiste jurken bij de leukste bruidsboutique Le Chic.

4

Stylen

Jouw uitgezochte japon stylen we desgewenst helemaal af met schoenen, sieraden, sluier, lingerie etc. Bij ons is het 
'one stop' en je bent helemaal klaar!

5

Aanpassingen

De coupeuse maakt de japon naar jouw wensen, wil je meer bling of een kleuraccent?
Het kan allemaal!

6

Feest vieren!

Jouw mooiste dag, alles is klaar en nu mag jij  volop genieten!