Sissi bruidsjurken

In de grote collectie van Le Chic bruids & galawereld is er een ruim aanbod van Sissi (princessen) jurken, tulle, strass, kant en pareltjes zijn hiervoor de juiste materialen om een prachtige sissi jurk te maken. Deze prachtige  jurken zijn veelal wat groter in volume, door de petticoats of hoepel onder de jurk, maar dit geeft wel de juiste uitstraling bij een grotere bruidsjurk, dit zijn de jurken waar vele dames als klein meisje vroeger van droomde,maar ook is het fijn om wat tips te krijgen als je voor een romantische grote bruidsjapon gaat op jouw mooiste dag. Sissi bruidsmode is er niet alleen in de kleur ivoor maar ook in de kleuren blush of desgewenst in een totaal andere kleur te verkrijgen, zoals o.a rode, groene, roze, paarse, en zilverkleur. Ideaal is om onder je bruidsjurk een hoepel te dragen waardoor je niet alle lagen stof en tulle voelt als je loopt.Uiteraard wordt jou japon perfect op maat gemaakt, maar zodra je een opstapje opgaat geven wij het advies om je jurk aan de voorzijde op te pakken, door het volume van je jurk heb je de kans dat je anders met je voet in de jurk blijft hangen, en dat willen we zeker niet.

Tips voor het dragen van een Sissi bruidsjurk

Graag geven wij jou een paar tips voor het dragen van een Sissi bruidsjurk.

Toiletbezoek

Vaak krijgen wij de vraag hoe ga ik in een Sissi jurk naar het toilet, hieronder kun je wat bruikbare tips lezen.

  • vraag eèn van jou vriendinnen of moeder mee tijdens het toiletbezoek.
  • kijk of er een invalide toilet aanwezig is, veelal is deze ruimer dan een gewoon toilet.
  • loop naar binnen en laat jouw hulp achter jouw aan lopen.
  • neem de zijkanten van de jurk in je handen en vouw die aan de voorzijde in de hoepelrok.
  • beter is het om geen panty te dragen maar plakkousen.
  • trek je slip helemaal uit en ga nu achterste voren op het toilet zitten, op deze manier hoef je alleen op de voorzijde van de jurk te letten.
  • doe je behoefte en vraag aan jou hulp voor het aangeven van wc papier en het helpen met de slip aan te doen weer.
  • op deze manier kan je rustig naar het toilet met een beetje hulp.

Graag geven wij jouw meerdere tips die handig zijn bij het dragen van een Sissi bruidsjurk tijdens jouw bezoek.

Onze  uitgebreide collectie Sissi jurken is van topkwaliteit en  behoort tot de mooiste van Nederland, kom je ook  al dit moois bekijken in onze showroom ?