Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Sissi bruidsjurken

  Pasafspraak maken

  Voel je als een prinses met de Sissi prinsessen bruidsjurken

  Wil je je op jouw bruiloft voelen als prinses Sissi? Wij hebben een ruime collectie prinsessen bruidsjurken die jou dat gevoel kunnen geven! Vele vrouwen dromen al heel lang om zo’n jurk te kunnen dragen op hun bruiloft. De prinsessen jurk is een trouwjurk die een strak bovenlijf heeft en bij de taille wijd uitloopt. De bruidsjurk heeft vaak veel stof en heeft een grote rok met hoepel voor het ultieme effect. Bovendien is die rok handig als jouw bruidsjurk van zwaardere stoffen is gemaakt. Dit geeft wat extra support. Met een prinsessen jurk maak je een ware entree op jouw bruiloft!

  Een prinsessen bruidsjurk voor iedereen

  Wij hebben prinsessen bruidsjurken in vele soorten stof. Bijvoorbeeld van chiffon en zijde. Wat de prinsessen bruidsjurk vaak afmaakt is een riempje, met bijvoorbeeld steentjes, precies op de plek waar de rok uitloopt. Hierdoor komt de nadruk te liggen op de smalle taille en geeft het de rok een nog groter effect. We hebben allerlei soorten jurken. Bijvoorbeeld de strapless prinsessen bruidsjurken of juist met mouwtjes. De mouwtjes kunnen wat subtieler zijn doordat deze van kant zijn. Hierbij is dan wel wat bloot te zien, maar voelt het toch wat meer bedekt. Dit is ook ideaal als de bruiloft in een ander seizoen is dan de zomer.

  Match de kleur van jouw trouwjurk

  De kleur van jouw trouwjurk kan je zelf bepalen. Naast wit en ivoor, hebben wij prinsessen bruidsjurken in meerdere kleuren. Aangezien de jurk dus wat meer stof heeft dan andere bruidsjurken kan een combinatie met een kleur een echt wauw effect geven op jouw bruiloft! Kies bijvoorbeeld een kleur dat past bij jouw bruiloft thema. Of denk juist aan een totaal andere kleur als je juist wilt afsteken tegen het interieur van de bruiloft.

  Een sissi trouwjurk kopen?

  Wil jij een sissi trouwjurk kopen? Kom dan bij ons langs in de bruidswinkel nabij Amsterdam. Je vindt onze winkel in Watergang en is makkelijk te bereiken vanuit PurmerendAlkmaarHoornHeerhugowaardZaandam en Volendam.