Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Strapless bruidsjurken

  Pasafspraak maken

  Fantastische strapless bruidsjurken

  Heb je een strapless bruidsjurk in gedachten voor jouw bruiloft? Bij ons in de showroom hebben we een grote collectie strapless bruidsjurken in allerlei vormen, soorten en maten. Een vraag die wij vaak te horen krijgen, is of een strapless jurk wel op zijn plek blijft zitten. Wij garanderen van wel! Onze strapless bruidsjurken zijn hierop met zorg geselecteerd door ons. De jurk blijft zeker weten zitten tijdens jouw speciale dag. Wij bieden je een groot assortiment aan trouwjurken in onze winkel. Je kunt bellen voor een afspraak om een kijkje te nemen in onze winkel en advies op maat te krijgen.

  Jouw perfecte strapless bruidsjurk

  De strapless bruidsjurken in onze collectie komen in alle stoffen die je je kan bedenken voor een bruidsjurk. Zo hebben we trouwjurken van zijde, tulle en chiffon. Ook hebben we een combinatie van die stoffen in één jurk, wat een mooi effect kan geven. We hebben prachtige nauwsluitende strapless jurken, maar ook bruidsjurken die wat wijder vallen. Liever een strapless jurk met een hele lange sleep voor een dramatisch effect? Ook die zit in onze collectie! Ook hebben we strapless bruidsjurken met een afwerking van steentjes of kant.

  Een juist advies voor jou

  Het decolleté van de strapless bruidsjurken is er in verschillende vormen. Zo heb je een Sweetheart decolleté die dus wat ronder gevormd is. Ook hebben we strapless bruidsjurken die wat rechter zijn en hierdoor wat minder bloot tonen. Mocht je nog wat minder bloot willen tonen, raden we aan om bijvoorbeeld een doorzichtige cape te dragen. Wij hebben in onze winkel vele accessoires om de jurk helemaal naar jouw wens af te maken. Van broches en riempjes, tot lintjes en diadeems. Van juist simpele accessoires tot de wat meer ‘bling bling’ accessoires. Wij kunnen je goed adviseren in onze winkel!

   

  Bezoek onze bruidswinkel

  Voor goed advies over bruidsmode en avondkleding in de regio Noord-Holland bezoek je onze bruidswinkel nabij Amsterdam. Je vindt onze winkel in Watergang, makkelijk te bereiken vanuit PurmerendAlkmaarHoornHeerhugowaardZaandam.