Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Tips bij het zoeken van jou bruidsjurk

  Ga voor een goede kwaliteit bruidsjurk

  Bedenk vooraf wat je maximaal uit wilt geven voor een bruidsjurk. Pas geen jurken met een bedrag op het prijskaartje dat je niet bereid bent te betalen.

  We adviseren jou om geen trouwjurken op internet, bijvoorbeeld uit China, te bestellen de plaatjes lijken mooi maar de werkelijkheid is anders. De materialen zijn vaak van mindere kwaliteit en de pasvormen kunnen vaak tegenvallen.Bij Le Chic bruids-galawereld zijn jurken te vinden die passen binnen jouw budget en dan weet je tenminste zeker dat je een jurk van goede kwaliteit hebt die aangepast wordt aan jouw wensen en lichaam!

  Kies je eigen stijl bruidsjurk wat bij jouw past.

  Wat voor bruidsjurk past bij jou en wat voor bruidsjurk past bij jouw figuur? Ook dit thema is iets om over na te denken: een bruidsjurk met een sleep van drie meter past niet bij een strandfeest. Dit is onhandig en past dat niet bij de luchtige stijl en de relaxte sfeer van het feest. Bedenk dus wat je wilt gaan doen op je bruiloft. Sta vervolgens stil bij wat je mooi vindt en wat je wel en niet wilt. Denk ook alvast na over het totaalplaatje: wil je wel of geen sleep, sluier, kant, tiara strass steentjes. Als je hier vooraf over nadenkt, wordt het zoeken makkelijker omdat veel opties al afvallen!

  Wees niet onzeker als je uiteindelijk met een totaal andere jurk de winkel uitgaat dan dat je in eerste instantie in gedachten had, dit gebeurt vaker dan je denkt!.Het belangrijkste is dat je een bruidsjurk vindt die bij jouw past en waar je je lekker en mooi in voelt tijdens jouw mooiste dag!.

  Het uitzoeken van een bruidsjurk is iets bijzonders en persoonlijks, neem alleen de belangrijkste gasten mee voor je zelf zoals je moeder, schoonmoeder, zus, of vriendin teveel mensen maken het voor jezelf alleen maar moeilijker iedereen heeft wel een mening, en het gaat tenslotte om jouw bruidsjurk.