Grootste collectie bruidsjurken

Alle stijlen voor iedere bruid in maat 34 t/m 54

Jouw droomjurk vind je bij ons!

De grootste, mooiste en betaalbaarste collectie van Noord-Holland

9,9

Klanten beoordelen ons met een 9,9 op TPW  theperfectwedding.nl

Het mooiste feest van je leven

Bij ons kan alles: vertel ons jouw wensen!

maak een pasafspraak voor jouw droomjurk

Trouw- en galajurken omgeving Leiden

Jurken, geen enkele vrouw kan eigenlijk zonder. Er zijn tig gelegenheden waarbij een vrouw een jurk draagt. De allerbelangrijkste jurk voor een vrouw is natuurlijk de trouwjurk, maar ook bijvoorbeeld voor een gala of een avondje uit is een mooie jurk onmisbaar. Wanneer u dan ook een jurk zoekt in de omgeving van Leiden, breng dan zeker een bezoekje aan Bruids-galawereld. Wij bieden vele verschillende jurken, van trouwjurken tot jurken geschikt voor een gala. Voor jurken in de omgeving van Leiden, bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

<h3> Waarom Bruids-galawereld is waar u moet zijn</h3>

Ten eerste bieden wij voor iedereen wel een geschikte jurk. Al onze jurken zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Ook bieden wij bijpassende accessoires, hierdoor is uw outfit altijd compleet. Onze collectie is exclusief, waardoor u verzekerd bent van een bijzondere jurk. Onze service is van goede kwaliteit, want wij werken met persoonlijke afspraken. Hierdoor krijgt u alle aandacht die u verdient en vindt u ongetwijfeld de ideale jurk, voor welke gelegenheid dan ook. Komt u uit de omgeving van Leiden, twijfel dan niet contact met ons op te nemen.

10  ***** op 28 juli 2019          door Iris

Super geweldige ochtend gehad dankzij de dames die meteen vanaf aankomst wisten welke jurk voor mij bestemd was, mij met plezier en geduld genoeg jurken hebben laten aanpassen om zeker te zijn van mijn keuze en ons super speciaal hebben laten voelen. Heel erg verliefd op mijn keuze en erg dankbaar voor de hulp.

Hoe verloopt een pasafspraak?

1

Inspiratie opdoen

Bekijk op onze website een voorproefje op de collectie.
Let op: wij kunnen niet alles op de website tonen kom dus gezellig bij ons langs.

2

Pasafspraak maken

Om jou zo goed mogelijk te adviseren is het fijn om een prive afspraak bij ons te maken. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier.

3

Kiezen

Zoveel keuze vind je alleen bij Le Chic! 
Samen met jou persoonlijke styliste zoek je de mooiste jurken uit en laat je hierbij door ons adviseren. Geniet van jouw pasmomenten in de mooiste jurken bij de leukste bruidsboutique Le Chic.

4

Stylen

Jouw uitgezochte japon stylen we desgewenst helemaal af met schoenen, sieraden, sluier, lingerie etc. Bij ons is het 
'one stop' en je bent helemaal klaar!

5

Aanpassingen

De coupeuse maakt de japon naar jouw wensen, wil je meer bling of een kleuraccent?
Het kan allemaal!

6

Feest vieren!

Jouw mooiste dag, alles is klaar en nu mag jij  volop genieten!