Je bent voornemens om te gaan trouwen en staat op het punt één van de belangrijkste aankopen van je leven te maken namelijk een trouwjurk. Daarvoor ben je op de juiste plek terechtgekomen. Le Chic is dé bruidsmodezaak voor trouwjurken, bruidsjurken en accessoires voor Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Volendam en natuurlijk ook voor de rest van Nederland.

Le Chic Amsterdam heeft een grote collectie trouwjurken

De tijd tot de bruiloft is voor iedere bruid een uiterst spannende en enerverend tijd. Er moet van alles worden geregeld en vooral natuurlijk de perfect trouwjurk. Het vinden van de perfecte trouwjurk is daarmee iets heel speciaals en daar willen wij je heel graag bij helpen.

Le Chic Amsterdam heeft een grote collectie trouwjurken in alle soorten, maten en kleuren. Jouw droom trouwjurk zit daar ongetwijfeld ook tussen. Onze collectie bevat onder andere tulle princessenjurken, mermaid style trouwjurken, soepel vallende zijde chiffon japonnen met strass, swarovski kristal, pareltjes en kant gedecoreerd. Wij hebben tevens een zeer uitgebreide collectie ‘grote maten’ trouwjurken en gekleurde trouwjurken in vele modellen.

Een trouwjurk voor elke bruid

Ook voor de bruid die niet voor een lange trouwjurk of bruidsjurk gaat hebben wij een fantastische collectie korte bruidsjurken ook zijn deze in diverse kleuren mogelijk.
De trouwjurken zijn in alle maten leverbaar. Het samen uitzoeken van je bruidsjurk is een fantastische ervaring en dat gezellig met jouw dierbare daarom werken wij graag op afspraak zo hebben wij alle tijd en aandacht voor jou en je gezelschap. Mogen wij je verrassen en verwennen in onze sfeervolle bruidsshowroom ?

Klik op de diverse opties hieronder voor een greep uit de bruidsjurken die we in die categorie aanbieden.

Onze mooie merken zijn oa. Mori Lee, Ronald Joyce, Orea Sposa, Demetrios, Romantica, Nicole, Casablanca bridal, Romantica, Jarice, Creations of Leyten, Allure, Sonia Pena, Mascara, Dessy, Bridalstar, Kleemeier, Elsa coloured Shoes, Pink paradox, Poirier, Di lorenzo, en nog veel meer……

Wij adviseren je graag en zorgen ervoor dat jouw mooiste dag begint in een trouwjurk van Le Chic bruids & galawereld.

Bewaren

Bewaren