Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Bruidssluiers

  Pasafspraak maken

  Bruidssluiers

  Bruidssluiers die passen bij jouw bruidsjurk

  De bruidssluier kan een belangrijk onderdeel zijn van de bruidsjurk. Voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte sluier is het raadzaam om te kijken welke bruissluier bij jouw jurk past. Als je bijvoorbeeld een relatief drukke jurk hebt, met veel bombarie, is het misschien een idee om de sluier juist wat eenvoudiger te houden. Dat geldt omgekeerd ook. Bij ons vind je veel soorten sluiers, elk verkrijgbaar in verschillende formaten. Bel gerust om een afspraak met ons te maken om een keer langs te komen in onze winkel.

  Verschillende soorten bruidssluiers

  Wij hebben bruidssluiers met verschillende bewerkingen erop. Zo hebben we sluiers met een kanten rand of sluiers bewerkt met parels langs de randen. Dit maakt de bruidssluier net even anders en kan hierdoor een ware toevoeging zijn aan jouw bruidsjurk. We hebben sluiers die je in een knot kunt bevestigen, maar ook sluiers die voor het gezicht vallen en die traditiegetrouw door de man opgetild moet worden bij het altaar. In het assortiment zitten ook sluiers die helemaal tot aan de grond komen of zelfs helemaal mee naar achter gaan met de sleep van de jurk. Liever iets subtiels? Wij hebben ook korte, simpele sluiers in het assortiment.

  Je bent van harte welkom in onze showroom

  Je bent altijd welkom in onze winkel om bruidssluiers te passen. Ook als je al een jurk ergens anders gevonden hebt. Wij helpen je graag om de outfit compleet te maken voor de grote dag. We hebben bovendien vaak de bruidssluiers op voorraad voor je klaarliggen. Zowel de lange als korte varianten. Dat is niet alleen handig voor het doorpassen, je kan de sluier vaak gelijk al meenemen naar huis. Een heel fijne gedachte dat er in ieder geval dan iets van de lange to-do-lijst voor de grote dag is geschrapt!