Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Bruidsmode Hoorn

  Pasafspraak maken

  Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! iedere bruid wil stralen tijdens deze speciale dag, en je gaat dan op zoek naar de perfecte bruidsjurk. Bruids-galawereld is al jarenlang het adres waar iedere bruid slaagt voor haar droomjurk, of je nou op zoek bent naar een Kanten bruidsjurk, Sissi bruidsjurk, Korte bruidsjurk, Strapless bruidsjurk, of juist naar gekleurde bruidsjurken, de specialisten van bruids-galawereld nemen ruim de tijd voor haar klanten met het vinden en adviseren van de perfecte bruidsjurk.

  Vele bruidjes hebben ook vanuit Hoorn bij de bruids-galawereld de juiste jurk gevonden, door dat wij met trots mogen zeggen dat de bruids-galawereld echt de grootste collectie en meest uitgebreidste collectie bruidsmode in huis heeft. Of je op zoek bent naar betaalbare bruidsjurken tot €995.-, van topmerken maar voor een voordeligere prijs, of dat je meer ruimte in je budget hebt, je kan het zo duur maken als je wilt, zo is er voor iedere bruid de perfecte jurk.

  Bruidsmode Hoorn
  Bruidsjurken Hoorn

  Onze met zorg en passie uitgezochte prachtige collectie bestaat uit vele  gerenommeerde merken, ook heeft de bruids-galawereld een eigen collectie bruidsjurken waarmee je uniek voor de dag komt, graag laten wij jou de vele mogelijkheden zien,voelen en passen in onze sfeervolle showroom waar je je ogen uitkijkt.Vanuit Hoorn ben je in korte tijd bij bruids-galawereld waar je de auto gratis kan parkeren voor de deur.Wij willen aanstaande bruidjes uit Hoorn graag helpen vinden met de perfecte bruidsjurk voor haar mooiste dag, maak een pasafspraak en wij maken er samen met jou en jouw gasten een geslaagde dag van.