Sacha geslaagd voor haar prachtige bruidsjurk

Sacha heeft haar prachtige bruidsjurk nogmaals door gepast en de laatste aanpassingen worden door de coupeuse gedaan , en zeer tevreden buid en daar doen we het bij Le Chic bruids-galawereld uiteraard voor, wij willen het allerbeste voor onze lieve klanten. Wij wensen Sacha dan ook een prachtige dag toe en heel veel geluk samen in de toekomst.

Bruiloftgasten

Wow wat leuk!je hebt een uitnodiging ontvangen om als gast op  de bruiloft te mogen komen bij jouw vriendin/kennis/of je zus. Maar nu denk je wat moet ik toch aan trekken op die speciale dag, graag adviseren en helpen wij jou om een perfecte outfit te vinden bij de bruids-galawereld.Onze grote collectie Galajurken is zeer groot en uitgebreid te noemen, zo hebben wij alle kleuren japonnen van eenvoudig tot wat meer bewerkte galajurken in ons assortiment. Ook zijn de mogelijkheden om een galajurk met een bijpassende stola of bolero te combineren, zodat je altijd iets bij je hebt voor de frissere momenten. Galajurken zijn er in vele prijsklasse`s , zo is er voor ieder budget een jurk. Vindt je een lange jurk net iets teveel van het goede, dan kan je er voor kiezen om een keuze te maken uit de vele Cocktailjurken die bruids-galawereld in het assortiment heeft, ook daarbij geldt dat er veel verschillende modellen en stijlen bruiloft jurken zijn.Korte Cocktailjurken zijn er in vele kleuren met bijpassende stola`s of een bolero, eenvoudig of juist met veel stras steentjes/kanten bewerkingen. Voor de  dames met een Plus Size maat is er voldoende keuze in gala of cocktail japonnen. Maak een afspraak tel :06-47351650  zodat wij jou kunnen helpen en adviseren met het uitzoeken van een prachtige galajurk of cocktailjurk.

Film van jullie mooiste dag.

Hoe mooi is het om jullie mooiste dag te laten vast leggen op beeld. Natuurlijk worden er tijdens de grote dag vele foto,s gemaakt door familie en vrienden, maar een professionele fotograaf heeft de beste apparatuur om prachtige foto,s te maken en beelden vast te leggen met de juiste belichting. Neem eens een kijkje in de buurt voor een professionele fotograaf en wat de kosten zullen zijn, samen kunnen jullie een planning maken wat jullie wensen zijn. Zo kan je ook aangeven aan de gasten dat ze lekker kunnen genieten en er een fotograaf rond loopt om alle mooie momenten vast te leggen, ook geeft het de gasten de gelegenheid om volop te kunnen genieten. Hoe leuk is het om een film op dvd te laten maken van jullie mooiste dag en die altijd kan terug kijken op welk moment dan ook, ook een leuk idee om een dvd aan jullie ouders/familie/vrienden  te geven als bedankje. De film kan helemaal naar jullie wens gemonteerd worden met een achtergrond muziekje of passende muziek tijdens de ceremonie bijvoorbeeld.Een professionele fotograaf weet precies wat alle mogelijkheden zijn en zal dit samen met jullie bespreken.Vaak denkt men al meteen dat de kosten heel duur zijn, dat is niet altijd zo! er zijn ook vele mensen die fotograferen als hobby zien en alleen een geringe vergoeding vragen voor de werkzaamheden

.

Op deze manier kunnen jullie altijd de mooiste dag van jullie leven terug kijken op elk moment wanneer je maar wilt.Een herinnering die altijd het mooiste terug kijkt op mooi beeld materiaal. Graag geven wij Le Chic Bruids-galawereld  tips voor een  professionele fotograaf.

Trouwen op het strand

Wat leuk!jullie geven het Ja woord op het strand. Het ideale plaatje voor vele aanstaande bruiden, die altijd gedroomd hebben om het ja woord op het strand te geven. In Nederland zijn er vele locaties op het strand waar je mag trouwen. Kijk altijd naar een locatie waar je zowel naar binnen als naar buiten kan voor de ceremonie, want het weer blijft altijd een risico. Wat betreft de bruidsjurk zijn er vele modellen beach wedding dresses in ons assortiment , van eenvoudig tot speelse soepel vallende japonnen. De Bruidsschoenen moeten wel goed draagbaar zijn mochten jullie op het strand trouwen of foto`s gaan maken, wat dacht je van een ballarina of voor een voet sieraad. Bespreek de wensen wat mogelijk is op de uitgekozen locatie, mischien kiezen jullie voor een diner of juist voor een barbeque.