Film van jullie mooiste dag.

Hoe mooi is het om jullie mooiste dag te laten vast leggen op beeld. Natuurlijk worden er tijdens de grote dag vele foto,s gemaakt door familie en vrienden, maar een professionele fotograaf heeft de beste apparatuur om prachtige foto,s te maken en beelden vast te leggen met de juiste belichting. Neem eens een kijkje in de buurt voor een professionele fotograaf en wat de kosten zullen zijn, samen kunnen jullie een planning maken wat jullie wensen zijn. Zo kan je ook aangeven aan de gasten dat ze lekker kunnen genieten en er een fotograaf rond loopt om alle mooie momenten vast te leggen, ook geeft het de gasten de gelegenheid om volop te kunnen genieten. Hoe leuk is het om een film op dvd te laten maken van jullie mooiste dag en die altijd kan terug kijken op welk moment dan ook, ook een leuk idee om een dvd aan jullie ouders/familie/vrienden  te geven als bedankje. De film kan helemaal naar jullie wens gemonteerd worden met een achtergrond muziekje of passende muziek tijdens de ceremonie bijvoorbeeld.Een professionele fotograaf weet precies wat alle mogelijkheden zijn en zal dit samen met jullie bespreken.Vaak denkt men al meteen dat de kosten heel duur zijn, dat is niet altijd zo! er zijn ook vele mensen die fotograferen als hobby zien en alleen een geringe vergoeding vragen voor de werkzaamheden

.

Op deze manier kunnen jullie altijd de mooiste dag van jullie leven terug kijken op elk moment wanneer je maar wilt.Een herinnering die altijd het mooiste terug kijkt op mooi beeld materiaal. Graag geven wij Le Chic Bruids-galawereld  tips voor een  professionele fotograaf.

Trouwen op het strand

Wat leuk!jullie geven het Ja woord op het strand. Het ideale plaatje voor vele aanstaande bruiden, die altijd gedroomd hebben om het ja woord op het strand te geven. In Nederland zijn er vele locaties op het strand waar je mag trouwen. Kijk altijd naar een locatie waar je zowel naar binnen als naar buiten kan voor de ceremonie, want het weer blijft altijd een risico. Wat betreft de bruidsjurk zijn er vele modellen beach wedding dresses in ons assortiment , van eenvoudig tot speelse soepel vallende japonnen. De Bruidsschoenen moeten wel goed draagbaar zijn mochten jullie op het strand trouwen of foto`s gaan maken, wat dacht je van een ballarina of voor een voet sieraad. Bespreek de wensen wat mogelijk is op de uitgekozen locatie, mischien kiezen jullie voor een diner of juist voor een barbeque.

Polscorsage

Wil jij tijdens jouw mooiste dag geen bruidsboeket dragen, maar liever iets subtiels dragen, overweeg dan een polscorsage. Het grote voordeel is natuurlijk dat je niets in je hand hebt. De bruid heeft de hele dag haar handen vrij om alles te doen wat ze wil doen.
Het ziet er prachtig uit en maakt het plaatje compleet.
Ook is het leuk dat je als bruid ‘s avonds ook een bloemenversiering draagt.
Het is hierin mogelijk om een wat sterkere polscorsage te dragen die niet makkelijk beschadigt.
Nog een voordeel is dat het goedkoper kan zijn dan een bruidsboeket.De vele mogelijkheden laat de bloemiste graag aan jou zien.

Wil je de vrouwelijke dag gasten verrassen met een polscorsage in plaats van een gewone corsage?
Deze zijn vaak iets kleiner met bijvoorbeeld een mooie roos en wat bij materialen.
Erg origineel en makkelijk te dragen voor de gasten!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten waar je dit kan laten maken wij vertellen het je graag.

Betaalbare bruidsjurken tot €995.-