Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
 • Special prices

  Pasafspraak maken

  Special prices

  De Special prices bruidsjurken collectie bestaat uit topkwaliteits bruidsjurken van vele bekende merken. Vaak zijn het de laatste modellen en daarmee ook de laatste maten. Hierdoor kunnen ze voor een ontzettend leuke prijs met jou mee naar huis! Er is altijd een grote collectie van +350 Special prices trouwjurken aanwezig in diverse maten en stijlen. Ook gekleurde bruidsjurken, korte, eenvoudige, boho/beach en sissi bruidsjurken zijn altijd ruim aanwezig.

  Het voordeel van de Special prices bruidsjurken is natuurlijk de prijs. De collectie wordt wekelijks weer aangevuld met de mooiste trouwjurken. Wil je een voordelige bruidsjurk, maar wel van perfecte kwaliteit? Kom dan jouw droomjurk uitzoeken bij Le Chic bruids- & Galawereld en neem jouw trouwjurk nog dezelfde dag mee naar huis! En dat wel met fijne en verzorgde service en aandacht voor jou als bruid.

  Ga je snel trouwen? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Kom gauw en gezellig bij ons langs en wij helpen je graag. Neem al je gasten mee en wij maken er een fijne trouwbeleving van!

   

  Kom langs tijdens onze vrije inloopdagen of maak een pasafspraak